Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítenétek a házi dolgozatban?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
405
Egy hálózati áramforrásban kapcsolt fúrógépen 2,39 A erősségű rám halad át.Mekkora a fúrógép teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=U*I=230*2,39
A = 549,7 (W)
Felelet:
A fúrógép teljesítménye 549,7 W
0