Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1137
Mennyit ér 10 db két eurós;100db kéteurós;1000db kéteurós
B,mennyit ér 10db öteurós;100db ötveneurós;1000db ötszázeurós?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10 db kéteurós = 10 db * 2 euró = 20 eurót ér
100 db kéteurós = 100 db * 2 euró = 200 eurót ér
1000 db kéteurós = 1000 db * 2 euró = 2000 eurót ér

10 db öteurós = 10 db * 5 euró = 50 eurót ér
100 db ötveneurós = 100 db * 50 euró = 5000 eurót ér
1000 db ötszázeurós = 1000 db * 500 euró = 500000 eurót ér
1