Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8 osztály geometria

Főoldal » Általános iskola » Matematika
443
Egy deltoidnak az egyik szöge 75° a masik 98°. Hatarozd meg a deltoid masik ket belso szogeinek a nagysagat. (Kep lent)
Koszonom!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
α=75
β=360-(75+75+98)=... ezt már Te is ki tudod számolni :)
0