Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör átmérője

Főoldal » Általános iskola » Matematika
738
Egy kör hossza 32 π cm . Mekkora a kör átmérője?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Egy kör kerülete 32 π cm. Mekkora a kör átmérője?
K=2·r·π=d·π=32π amiből d=32 cm
0

K=2·r·π=d·π=32π
⇒ d=32 cm
0