Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen, sűrgős!

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
csatoltam a képet, előre is nagyon szepen köszönöm<3(1148 f. a/b/c/d)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. = ab/10xy
2. =3by2(négyzeten)
3. = x/y
4. =a2(négyzeten)b
0