Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
642
Egy 3,4m hosszú létrát úgy támasztunk a falhoz, hogy a létra alja 1,6m-re van a faltól. Milyen magasan van a létra teteje?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
m2 + 1,62 = 3,42
m2 + 2,56 = 11,56
m2 = 9
m = 3 m magas
Módosítva: 4 éve
0