Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek,Infó

Főoldal » Középiskola » Matematika
384
Írja fel az alábbi Decimális számokat Binárisba.
56 =
14 =
761 =
44 =
9 =

Írja fel az alábbi Bináris számokat Decimálisba.
1001000 =
100000010=
101 =
10001 =
110110 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
DEC -->BIN
56 = 111000
14 = 1110
761 = 1011111001
44 = 101100
9 = 1001

BIN --> DEC
1001000 = 72
100000010= 258
101 = 5
10001 = 17
110110 = 54
Módosítva: 4 éve
1

56 = 111000
14 = 1110
761 = 1011111001
44 = 101100
9 = 1001

1001000 = 72
100000010 = 258
101 = 5
10001 = 17
110110 = 54
0