Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Újra 7.osztályos fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1029
A futóversenyen az egyik versenyző 20,6 másodperc, a másik versenyző 20,2 másodperc alatt tette meg ugyanazt a távolságot. Hasonlítsd össze a két versenyző sebességét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Vegyünk alapul 100 m-t
v=s/t
Amit át kell alakítani
t=s/v
Tehát
20,6 s = 100 m /?
Azaz
100:20,6
-
100:20,2
A részeredmények km/h lesz
0