Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítségkérés: Matematika házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
608
2.Adott két pont a koordinátáival, K(2;5) és L(-4;7).
a, Add meg a 2 pont által meghatározott szakasz felezöpontjának koordinátáit!
b, Add meg a 2 pont által meghatározott szakasz hosszát!
c, Írd fel a K és L pontokon átmen egyenes egyenletét!

3.Az “e" egyenes egyenlete: 2x-5y=6.
a, Írd fel annak az egyenesnek az egyenletét, amely párhuzamos az „e" egyenessel, és átmegy a P(2;-2)
ponton.
b, Írd fel annak az egyenesnek az egyenletét, amely meroleges az „e" egyenesre, es atmegy a P(-1;3)
Ponton.

4.Az „,e" egyenes egyenlete: x-v=5, az „,f" egyenes egyenlete: 2x+y=1. Add meg a 2 egyenes metszéspontjának
koordinatait!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0