Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
840
Egy óra minden 45 percben 3 másodpercet késik. Délben pontosan beigazítottuk. Hány órát mutat éjfélkor?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Dél és éjfél között 12óra van.
12óra=12*60perc=720perc
720/45=16
Vagyis az óra 16*3=48percet fog késni éjfélkor, ami azt jelenti hogy 23:12-öt fog mutatni.
Módosítva: 8 éve
0