Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nátrium és klór gáz reakciója

Főoldal » Középiskola » Kémia
529
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szavakkal: Nátrium + klór = Nátrium klorid
Egyenlet: 2Na + Cl2 = 2NaCl
Mólok száma: 1 + 1 = 2 mol
Tömegek: 23 + 35 =58 g/mol
0