Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1471
András 140 000 forintos fizetését megemelték 12 %-kal. Mennyi lett András fizetése az emelés után?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
140.000 * 1,12 = 156.800 Ft
0

140 000-nek az 1%-a 1400 ft
12* 1400= 16 800
140 000+16 800=156 800
0