Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek létszi!

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) (28 alatt 4)=20475
b) (12 alatt 2)·(16 alatt 2)=66·91=6006
c) (27 alatt 3)=2925 már ha a vezető fix.
0