Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
444
Sziasztok! Tudna valaki segíteni ebben a feladatban? csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1. CaCO3 + 2 HCl = CaCl2 + H2O + CO2

2. CO2 + H2O = H2CO3

3. H2CO3 + CaCO3 = Ca(HCO3)2
0