Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
603
Adottak az a = (1, t, 0) , b = (2t, −3, 4), c = (1, −5, 5) ∈ R³ vektorok, ahol t ∈ R paraméter. A t milyen értéke mellett lesz:
1) a + 2b ⊥ c − a
2) a − b || b + c
3) a, b, c komplanáris?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Az első kérdésre itt a válasz:
https://www.geogebra.org/m/mqmdneau
0