Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika - Dinamika

Főoldal » Középiskola » Fizika
437
Egy m=5kg és egy m2=10kg tömegű hasábot csigán átvetett fonállal összekötünk. Mekkora gyorsulással mozog a bal oldali (m1=5kg) hasáb, ha a rendszert magára hagyjuk, és a csiga valamint a fonál tömegétől, továbbá a súrlódástól eltekintünk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0