Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7. Osztaly

Főoldal » Általános iskola » Matematika
612
A 31-és feladatbol az A és a B kell Létszi segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3,8*104+2,7*104-5,3*104=(3,8+2,7+5,3)*104=1,2*104=1,2*10000=12000

2,95*103-1,8*103+3*103=(2,95-1,8+3)*103=4,15*103=4,15*1000=4150
0