Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
405
a,
b,
Feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
x4*y²*(xy)³ = x4*y²*x³*y³ = x7y5

b)
(ab²)6*b5:(ab³)4 = a6b12*b5:(a4b12) =
(a6b17) : (a4b12) = a²b5
0