Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Deriválás problem 13

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
462
Csatolva a feladat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
f'(3)=-8/9=-0,88888888888
m=-8/9=-0,88888888888
b=752/135=5,57037037037
0

Szia,
A b értéke nem jó:(
0