Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Befogo hossza?

Főoldal » Középiskola » Matematika
472
Egyik befogója 12cm hosszu, atfogoja 20cm.
Szamitsa ki masik befogo hosszat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a²+b²=c²
az "a" és "b" a befogók, "c" az átfogó

12²+b² = 20²
b² = 256
b = 16 cm
0