Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat2

Főoldal » Középiskola » Matematika
849
A Bocitej Kft. 1 literes tejesdobozának alakja négyzet alapú egyenes hasáb. A
dobozt színültig töltik tejjel. Hány cm magas a doboz, ha az alapnégyzet
oldala 7 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 l = 1.000 cm3
7 * 7 * m = 1.000
m = 20,04 cm
0