Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögek

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szinusz tétel:
a/sinα = b/sinβ

be kell helyettesíteni:
11/sin82° = 8/sinβ
11,108 = 8/sinβ
sinβ = 8/11,108
sinβ = 0,72
β = 46,1°
0