Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene a hugomnak kerlek 5.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
Az egesz oldal kerlek valaki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. feladat
a) 31/2
b) 21/3
c) 13/4
d) 51/3
e) 31/5
f) 22/7
0

2. feladat
a) 16/3
b) 31/4
c) 17/5
d) 11/6
e) 34/7
f) 77/8

3. feladat
212/36 = 18/6 = 28/12
29/24 = 23/8 = 122/16= 19/8
Módosítva: 4 éve
0