Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene a hugomnak kerlek 5.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
443
6-os feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
ki kell színezni:
3/10 = 9/30
4/7 = 12/21
1/5 < 1/4
4/20 = 6/30
8/2 = 100/25
3/9 = 7/21
1/2 < 3/4
20/22 = 50/55
9/18 > 9/27
4/5 = 28/35
10/12 > 2/3
25/40 < 14/16
9/21 = 15/35
16/6 = 32/12
6/21 < 21/49
27/15 = 63/35
7/8 > 3/4

És autó forma jön ki a végén
0