Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene a hugomnak kerlek 5.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
428
3-as feladat koszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3/12 = 1/4
8/6 = 4/3
15/20 = 3/4
32/24 = 4/3
9/15 = 3/5
4/6 = 2/3
10/35 = 2/7
18/24 = 3/4
15/25 = 3/5
16/24 = 2/3
0