Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene a hugomnak kerlek 5.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
4-es meg az 5-os
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4. feladat
a) 5/2
b) 11/2
c) 4/3
d) 5/3
e) 23/4
f) 33/4

5. feladat
a) A= -1/2 B= 1/2
b) A= -2/3 B= -1/3 C= 1/3 D= 2/3
c) A= -3/4 B= -1/2 C= -1/4 D= 1/4 E= 1/2 F= 3/4

0