Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1057
Egy autógyár két szerelőcsanokában 400-400 darab egyforma gépkocsit szerelnek össze. A modernebb részleg naponta öttel több autót képes elkészíteni, mint a másik. Hány napig dolgozott egyik-egyik üzemrész, és hány autót gyártottak naponta külön-külön, ha összesen 36 napot dolgoztak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, szövegesfeladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
16·25=400 és 20·20=400
Ell.: 16+20=36 és 20+5=25.
1