Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.
b=4cm
h=3,5 cm
T=b*h=4*3,5=14cm2
b.
b=60mm=6cm
h=10*gyök10dm=100cm
T=b*h=6*100=600cm2
1