Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5,37 tonna= 5370 kg= 5370000 gramm
5370000/3,1·10-2=173225806,5~173225807 db~ 2 milliárd
Módosítva: 4 éve
0