Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémiások segítség!

Főoldal » Középiskola » Kémia
415
Előre is köszönöm ha segítesz!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
Szia!

A részletes levezetéseket majd holnap csatolva elküldöm, jó? :)


A végeredmények: a; pont : c (H₂SO₄)=0,02 mol/dm³, illetve c (KOH)=6,0125×10-³ mol/dm³ a keresett koncentrációk.
b; pont : V₂(KOH-oldat)= 1,6632×V₁ (H₂SO₄-oldat) a keresett összefüggés, cm³-ben kifejezve a térfogatokat! :)
0

Csatoltam képet.
0