Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell megoldani ezt a feladatot?

Főoldal » Középiskola » Matematika
647
Számítsuk ki a háromszög területét a következő adatokból:


a=5 cm, beta = 40°, gamma = 55°;
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Terület, háromszög
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T=a*m/2=5*6,38/2=15,9cm2
0