Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körhenger

Főoldal » Középiskola » Matematika
358
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
körhenger
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2,3 dl = 230 cm3

V = r2 * π * m
230 = 32 * π * m
8,13 cm = m

A = 2 * r2 * π + 2 * r * π * m
A = 2 * 32 * π + 2 * 3 * π * 8,13
A = 209,882 cm2
0