Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körhenger

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
körhenger
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V = r2 * π * m
V = 102 * π * 5
V = 1570,8 cm3

A = 2 * r2 * π + 2 * r * π * m
A = 2 * 102 * π + 2 * 10 * π * 5
A = 942,48 cm2
0