Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Téglatest

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Téglatest
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V = a * b * c
600 = 5 * 15 * c
8 cm = c

A = 2 * (a * b + a * c + b * c) = 2 * (5 * 15 + 5 * 8 + 15 * 8) = 470 cm2
0