Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Téglatest

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Téglatest
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
12.1
a.)
V = a * b * c = 5,5 * 4,2 * 3,8 = 87,78 m3
b.)
A = 2 * (a * b + a * c + b * c) = 2 * (5,5 * 4,2 + 5,5 * 3,8 + 4,2 * 3,8) = 119,92 m2
c.)
119,92 - 8 = 111,92 m2

12.2
D = a *  3 
 12  = a *  3 
2 cm = a

V = a3
V= 23
V = 8 cm3

A = 6 * a2
A = 6 * 22
A = 24 cm2

Módosítva: 4 éve
0