Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek mára kéne nagyon fontos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
698
Egy dobokockával egymás után dobunk. Hányféle dobássorozat lehet, ha
a,kétszer b,háromszor c,négyszer dobunk
Az előzö dobássorozatok között hány olyan van, amelyben az elöfordulo számok mind különbözök
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha kétszer dobunk: 62 = 36
Ha háromszor dobunk: 63 = 216
Ha négyszer dobunk : 64 = 1296
0