Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi valaki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
549
Végezd el az átváltásokat, az eredményt normál alakban add meg.

a) 0,0033 mm= dm
b) 20 tonna= kg
c) 0,1 liter= m³
d) 0,5 m²= hektár
e) 1 hét= perc
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.) 0,000033 dm
d.) 20000 kg
c.) 0,0001 m3
d.) 0,00005 hektár
e.) 10080 perc
0