Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
462
6, 7, segítenétek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
6. feladat
1m/s= 3,6km/h
42m/s= 151,2km/h
100km/151,2km/h=0,66 h= 39,6 min=39min 36 sec
----------------------------
7. feladat
5* 340m/s=1700m

Ha merül fel kérdés: írj kommentet!
Módosítva: 8 éve
0