Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos marematika százalékszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
623
Hány százalékkal fog Mária többet keresni az új munkahelyén, ha a jelenlegi fizetése évi 20.000 euró, az új fizetése pedig 28.000 euró lesz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
28000-20000=8000

8000/20000=0.4

0.4*100=40

40%-al növelték meg a bérét.
0