Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyökös egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
489
Ezeknek a feladatoknak a megoldásában kérnék segítsége!Köszönöm
1) 2gyök x=6
2) gyök x négyzet =x
3) gyök x négyzet=-x
4) gyök5-3x=2x-4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
Kérlek ha jónak találod annyit tegyél meg hogy megoldásnak jelölöd. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 4 éve
0

Kedves Bazsa!

Köszönöm gyors válaszod!
Az egyik példát lehet,hogy rosszul írtam.Úgy néz ki pontosan,hogy gyök alatt van az 5-3x=2x-4
Ha esetleg van kedved és időd így megoldani a feladatot szívesen megosztom természetesen ez nem is kérdés.Biztosan másnak is fontos lehet még.Nagyon szépen köszönöm előre is.
0