Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
452
Sziasztok kérlek valaki segítsen a feladatok megoldásával SOS!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
1. 2km= 2OOOm 2OOOm/18Os= 11,11m/s
2. 3hét= 21nap= 5O4óra=3O24Operc= 18144OOs. 5mm= O,OO5m. v=O,OO5/18144OO=2,755*1O^-9 m/s
5. 34Om/s*4s= 136Om
8. 5Okm/h= 13,88 m/s. 13,88m/s*20s=280m
teljes ut: 280+150=430m teljes ido: 20+10=30s
atlagseb: 430/30= 14,33m/s= 51,6km/h
0

1.feladat:
2km= 2000m
2000:180=11,111...
Sebessége: 11,111...

Sebesség: A sebesség az megtett út, és eltelt idő hányadosa. ( s=V x t t=s:V V= s:t)
0