Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
434
Képet csatoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Megírnád, hogy mit kell vele csinálni? Teljes négyzetté alakítani, vagy függvényként ábrázolni?
Biztosan jól van leírva? Szerintem a középső szám mellől hiányoznak az x-ek.
0

x²-8x+12=(x-4)²-4
x²-1/2x+2=(x-1/4)²+31/16 ez a feladat sem olvasható ki rendesen :(
x²+4/5x+1=(x+2/5)²+9/25
Módosítva: 4 éve
1