Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
441
Előre is köszönöm a segítséget!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Első szakasz: a1 = F1 / m = 1000 / 800 = 1,25 m/s2
Második szakasz: a2 = F2 / m = 0 / 800 = 0 m/s2
Harmadik szakasz: a3 = F3 / m = -600 / 800 = -0,75 m/s2
1