Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(1/3)-3:(1/2)-3=27:8=3,375
(2/7)-3:(7/3)²=343/8×9/49=7/8×9=63/8=7,875
(1/3)-3:(1/3)³=27×27=729
(3/5)³:(2/5)-3=27/125×8/125=216/15625=0,014
0