Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Deriválós feladat - sürgős

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
511
Kérlek megnéznétek, hogy mi lehet a megoldás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
deriválás, táblázat
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`F'(2)=f'(2)*f'(f(2))=f'(2)*f'(1)=5*4=20`.
`G'(3)=g'(3)*g'(g(3))=g'(3)*g'(2)=9*7=63`.
Módosítva: 4 éve
0