Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikaa

Főoldal » Általános iskola » Fizika
408
Csatoltam képet ! Kérlek segítsetek !
Nagyon Sürgős az 1-5ig feladat kell amit be karikáztam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. 1,5 kg
2.114,8 kg=0,1148 t,114800 g
3. 7,5 g=0,0075 kg
4. 3100 kg= 3,1 t
5. 1700 g=1,7 kg
0