Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 2x+6+7x-15=9x-9
b) 3x-36+2x+35=5x-1
c) 2a+7a-9+10-8a=a+1
d)  5 x+3 5 x- 5 x+1=3 5 x+1
e) 1/2x²-1/5x+3/4x²-7/10x=2/4x²-2/10x+3/4x²-7/10x=5/4x²-9/10x
f) 4a-5x+2a+5x-3a=3a
1