Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögek

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
Kérlek segítsetek ez nekem nagyon nem megy.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
PD = PC = CB = 8 cm
b.)
(180° - 30°) / 2 = 75°
c.)
180° - (90° + 70°) = 20°
d.)
180° - (40° + 75°) = 65°
e.)
180° - (2 * 65°) = 50°
0