Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
2547
Mekkora erő hat az 500 kg tömegű pótkocsira, ha sebességét 8mp alatt zérusról 10m/s-re gyorsítja? Köszi a segítséget<3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=500kg
Δt=8s
Δv=10m/s
F=?
a=Δv/Δt=10/8=1,25m/s²
F=m·a=500kg·1,25m/s²=625N
0