Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi valaki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
542
Végezd el az átváltásokat. Az eredményt normál alakban add meg.
a) 0,5mm= m
b) 50m²= cm²
c) 25m³= liter
d) 250 g= mázsa
e) 2,5óra= másodperc
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 0,5 mm= 0,0005 m
b) 50 m²= 500000 cm²
c) 25 m³= 25000 liter
d) 250 g= 0,0025 mázsa
e) 2,5 óra= 9000 másodperc
0